Dead Moruga
Kód: 213Detailní popis produktu
Díky použití skořice a kardamonu je tato omáčka nejen pálivá, ale také bohatá na aroma a chuť. Naše omáčky nezahušťujeme, proto borůvky vaříme tak dlouho, až dosáhnou ideální konzistence. Omáčka je solena růžovou himalájskou solí a jako další koření je použit kmín, koriandr, hřebíček, trocha bílého pepře a výraznou vůni dodává hlavně muškátový ořech spolu s muškátovým květem. Používáme nerafinovaný třtinový cukr Demerara a omáčku zastříkneme prvotřídním italským vinným octem pro dokonalou harmonii chutí. K černému zabarvení přispělo sépiové barvivo.
Omáčka je super k červenému masu, hlavně ke zvěřině, ale dá se skvěle použít i do sladkých jídel, například do perníku.
Složení: borůvky, papričky Trinidad Scorpion Moruga, třtinový cukr Demerara, vinný ocet, Himalájská růžová sůl, směs koření, sépiové barvivo.
obsah 200ml
pálivost 4/5