Tato pyré je naší jakousi "vlajkovou lodí".
Bylo vyvíjeno a testováno více než pět let a hlavně díky mnoha pozitivním ohlasům se projekt Gaston Chilli zrodil.
Jemná máslová dýně doplněná našimi nejoblíbenějšími ručně tříděnými a sekanými papričkami Habanero, solena nejkvalitnější himalájskou růžovou solí spolu s česnekem, zázvorem, koriandrem, kurkumou a citrónovou trávou, doslazena nerafinovaným třtinovým cukrem Demerara a jemně zastříknuta prvotřídním italským vinným octem.
Než se prosadí Habanera, zdá se pyré zprvu sladší, po chvíli se však začnou prosazovat papričky spolu s kořením v harmonickou pikantní chuť. Pyré má nádhernou sytě žlutou barvu, s viditelnými kousky rudých Habaner.
Má univerzální použití v teplé i studené kuchyni, z ohlasů víme, že nejlépe chutná k volskému oku, v leču, výborná je v hamburgerech.
obsah 160ml
pálivost 3/5