Trvanlivost našich omáček

02.07.2017 10:07

Jak je to s trvanlivostí našich omáček?

Naše omáčky stále vyvíjíme a testujeme.

Vlevo je dýňovka, kterou jsem otevřel přesně před rokem 2.7.2016 v Itálii a poté byla celou dobu v lednici, přičemž občas jsem ji vyzkoušel zda-li je vše v pořádku. Za ten rok se pouze nepatrně změnila chuť i vůně.

Pokud se tedy držíte toho, že otevřenou omáčku skladujete v chladu a v případě nutnosti ústí láhve utřete suchým ubrouskem, neolizujete ji a jinak nedochází ke kontaktu, omáčka vydrží i klidně i déle než rok. 

Omáčka na pravé straně je meruňková (ještě než přišla na trh v testovací fázi bez nálepky) otevřená jen 2 týdny poté, která prochází stejným testem.

Díky přísné selekci všech surovin, kdy každá jednotlivá paprička i kus zeleniny prochází mýma rukama a i sebemenší kaz znamená vyhození celého kusu, používání nejkvalitnějšího octu, cukru i koření vede k této skvělé trvanlivosti.

JAKOU MÁTE S NAŠIMI OMÁČKAMI ZKUŠENOST VY?

Zpět